HLEDÁM PŘESNÉ AUTOKOBERCE PRO MÉ:

Nové! Podlahové koberce pre BMW iX 2021->

Nové! Podlahové koberce pre BMW iX 2021->
Teraz sme do nášho sortimentu zaradili aj podlahové koberce pre BMW iX. Je to krásne auto! BMW iX, ktoré bude uvedené na trh koncom roka 2021, je predzvesťou novej éry mobility a zameriava sa na novú interpretáciu dizajnu, udržateľnosti, radosti z jazdy, všestrannosti a luxusu. Ide o prvý model založený na novej, modulárnej a stupňovite rozšíriteľnej súprave, na ktorej bude postavená budúcnosť BMW Group. Model iX bol od začiatku navrhnutý pre čisto elektrickú mobilitu. Autokoberce si u nás môžete objednať v mnohých rôznych farbách a kvalitách. Naše obľúbené pre toto auto sú čierne koberce s modrým okrajom. Vyzerá to skvele zvonku aj zvnútra. BMW iX využíva najnovšie inovácie v oblasti elektrifikácie, automatizovanej jazdy a konektivity, aby ponúklo zážitok z jazdy, pri ktorom sú ľudia na prvom mieste viac ako kedykoľvek predtým. Na tento účel bol dizajn vyvinutý zvnútra von. Jasný a minimalistický dizajn exteriéru ukazuje novú formu mobility, ktorá je prispôsobená potrebám pasažierov vozidla. Interiér ponúka posádke inovatívne spôsoby, ako využiť čas počas cesty – užiť si relax, bezpečie, istotu a novú formu luxusu.
 
Nová nabíjacia technológia BMW iX umožňuje jednosmerné rýchle nabíjanie až do 200 kW. Batériu je možné nabiť z 10 na 80 percent svojej plnej kapacity za menej ako 40 minút. Do batérie sa navyše dá v priebehu desiatich minút dodať dostatok energie na zvýšenie dojazdu auta o viac ako 120 kilometrov. Za menej ako jedenásť hodín sa vysokonapäťová batéria nabije z 0 na 100 percent prostredníctvom nástennej skrinky s výkonom 11 kW.
 
Batérie v BMW iX sú navrhnuté ako súčasť trvalo udržateľného materiálového cyklu a umožňujú výnimočne vysokú mieru recyklácie. Elektrina použitá na výrobu batériových článkov a celej vysokonapäťovej batérie pochádza výlučne z obnoviteľných zdrojov.