HLEDÁM PŘESNÉ AUTOKOBERCE PRO MÉ:

Nový! Automaty pre Hyundai Ioniq 6 2022

Nový! Automaty pre Hyundai Ioniq 6 2022

Hyundai Ioniq 6 2022 je vzrušujúce elektrické vozidlo, ktoré patrí do pokročilej rady Ioniq od automobilky Hyundai. Ioniq 6 je druhým modelom v sérii Ioniq a stavia na úspechu Ioniq 5. Tento automobil sľubuje neuveriteľný zážitok z jazdy a má aj fantastický vzhľad. Ponorime sa do Ioniq 6 a zistime, prečo je tento model jedným z najviac očakávaných vozidiel tohto roku.

Hyundai Ioniq 6 je nádherné vozidlo s futuristickým a štíhlym vzhľadom. Automobil má profilovanú karosériu s dlhou kapotou a sklonenou strechou. Dizajn dopĺňajú úzke LED svetlomety a výrazné 20-palcové kolesá. Interiér je tiež veľmi atraktívny, s prvotriednymi materiálmi a moderným dizajnom. Automobil ponúka miesto pre päť cestujúcich a má veľa miesta na nohy a úložný priestor.

Hyundai Ioniq 6 má pokročilý pohon navrhnutý na poskytnutie pôsobivého výkonu. Model je poháňaný elektromotorom, ktorý produkuje výkon 308 koní a krútiaci moment 605 Nm. To umožňuje, aby sa automobil zrýchlil z 0 na 100 km/h za menej ako 5 sekúnd. Automobil má maximálnu rýchlosť 220 km/h a má dojazd viac ako 550 kilometrov na jedno nabitie.

Hyundai Ioniq 6 je plný skvelých funkcií a technológií. Má veľký dotykový informačný a zábavný systém kompatibilný s Apple CarPlay a Android Auto. Má tiež 12,3-palcový digitálny prístrojový panel a predný displej, aby vodiča informoval o dôležitých informáciách. Ďalšie funkcie zahŕňajú 360-stupňový kamerový systém, adaptívny tempomat a automatické brzdenie v prípade núdze.

Hyundai Ioniq 6 je pôsobivé elektrické vozidlo navrhnuté na poskytnutie prvotriedneho zážitku z jazdy. Model má fantastický vzhľad a ponúka vynikajúci výkon, impozantný dojazd a celú radu pokročilých funkcií. Ak hľadáte elegantné a funkčné elektrické vozidlo, potom je

V našej kolekcii máme to pravé pre toto auto.