HLEDÁM PŘESNÉ AUTOKOBERCE PRO MÉ:

Nový! Automaty pre Ford Explorer PHEV U625

Nový! Automaty pre Ford Explorer PHEV U625

Ford Explorer PHEV U625 2020 je impozantný hybridný SUV, ktorý ponúka silný a účinný zážitok z jazdy. S pokročilou technológiou a rafinovaným štýlom je táto vozidlo dokonalou voľbou pre rodiny a dobrodruhov, ktorí hľadajú spoľahlivé a udržateľné auto.

Explorer PHEV U625 je vybavený 3,0-litrovým V6 motorom, ktorému pomáha elektromotor a batéria. Kombinácia týchto komponentov poskytuje celkový výkon 318 k a krútiaci moment 332 lb-ft. S týmto silným prenosom dokáže Explorer PHEV U625 zrýchliť od 0 na 60 míľ za hodinu za len 5,7 sekundy.

Ale to, čo robí toto SUV skutočne impozantným, je jeho účinnosť v spotrebe paliva. Explorer PHEV U625 má plne elektrický dojazd až 21 míľ a kombinovanú palivovú účinnosť 25 mpg. To znamená, že vodiči tohto vozidla môžu vychutnať nielen silný výkon, ale aj nízku spotrebu paliva a znížené emisie.

Ďalšou výraznou funkciou Explorer PHEV U625 je jeho variabilný a priestranný interiér. S bežnou kapacitou 7 cestujúcich a viac ako 87,8 kubických stôp priestoru pre batožinu s preklopeným zadným sedadlom, toto SUV ponúka dostatok miesta pre rodiny a dobrodruhov. Okrem toho má Explorer PHEV U625 niekoľko praktických funkcií, ako napríklad 10,1-palcový dotykový informačný a zábavný systém, Apple CarPlay a Android Auto a 12,3-palcový digitálny prístrojový panel.

Pokročilé bezpečnostné funkcie a systémy asistencie vodičovi robia z Explorer PHEV U625 bezpečné vozidlo. Štandardne je vybavený pokročilými funkciami, ako je automatické brzdenie v prípade núdze, asistencia udržiavania jazdného pruhu a kontrola mŕtveho uhla. Voliteľné funkcie, ako je adaptívny tempomat s funkciou stop-and-go, automatické parkovanie a 360-stupňová kamera, robia z Explorer PHEV U625 ešte bezpečnejšie a jednoduchšie na používanie.

V našej kolekcii máme to pravé pre toto auto.