HLEDÁM PŘESNÉ AUTOKOBERCE PRO MÉ:

Nový! BMW X1 U11

Nový! BMW X1 U11

Osobné SUV vozidlá sa stali veľmi populárnymi a BMW X1 je jedným z najobľúbenejších modelov na trhu. Nový BMW X1 U11 2022 prináša ešte viac vylepšení a zlepšení, ktoré určite potešia každého majiteľa tohto automobilu.

Jedným z najvýraznejších zlepšení je nový dizajn predného nárazníka, ktorý robí z X1 ešte štýlovejšie vozidlo. Nový nárazník je viac agresívny a zároveň dodáva vozidlu eleganciu, ktorú očakávate od BMW. Vylepšenia sa nezastavujú len pri prednom nárazníku, ale aj zadný nárazník a svetlá sú upravené tak, aby spĺňali najnovšie normy a zároveň dodávali vozidlu moderný vzhľad.

V interiéri sa tiež objavili zlepšenia. BMW X1 U11 2022 má nové sedadlá, ktoré sú pohodlnejšie a ergonomicky tvarované, aby sa vaša cesta stala ešte príjemnejšou. Nový infotainment systém je vybavený najnovšími technológiami a umožňuje ovládanie hlasom. Okrem toho má X1 U11 nový palubný počítač, ktorý vám umožní vidieť všetky dôležité informácie o vašom vozidle.

Z technického hľadiska je BMW X1 U11 2022 vybavený výkonným 2,0-litrovým štvorvalcovým motorom, ktorý poskytuje 228 koní a 258 lb-ft krútiaceho momentu. Motor je spojený s 8-stupňovou automatickou prevodovkou, ktorá poskytuje plynulé a rýchle prestupy. Tento motor poskytuje vynikajúci výkon, ktorý vám umožní cítiť sa pohodlnejšie na cestách.

Jedným z hlavných dôvodov, prečo si ľudia kupujú SUV vozidlá, je ich schopnosť jazdiť na rôznych povrchoch. BMW X1 U11 2022 vám umožní jazdiť na všetkých typoch povrchov vďaka pohonu všetkých kolies a režimom riadenia Dynamic Stability Control. Tento systém umožňuje jazdcom meniť režim jazdy podľa podmienok, v ktorých jazdia.

BMW X1 U11 2022 je teda vynikajúci SUV automobil, ktorý vám poskytne všetky