HLEDÁM PŘESNÉ AUTOKOBERCE PRO MÉ:

Novinka! Alfa Romeo Tonale hybrid 2022-

Novinka! Alfa Romeo Tonale hybrid 2022-

Alfa Romeo Tonale je kompaktný crossover SUV, ktorý debutoval ako koncept na ženevskom autosalóne 2019. Sériová verzia modelu Tonale je plánovaná na rok 2022 a bude k dispozícii v hybridnej verzii.

Dizajn modelu Tonale je typický pre značku Alfa Romeo, s oblúkovou karosériou a športovými prvkami, ako je mriežka chladiča "trilobo" a ostré línie karosérie. Tonale sa dodáva s hybridným pohonným ústrojenstvom pozostávajúcim z 1,3-litrového benzínového motora spojeného s elektromotorom. Celkový výkon sa odhaduje na 240 k a vozidlo má elektrický dojazd približne 50 km.

Interiér Tonale je rovnako štýlový ako exteriér a je vybavený vysokokvalitnými materiálmi a modernými technológiami. Systém infotainmentu je vybavený veľkým dotykovým displejom a podporuje Apple CarPlay aj Android Auto. Medzi ďalšie prvky výbavy patrí prémiový audiosystém, bezdrôtové nabíjanie a head-up displej.

Alfa Romeo Tonale je pozicionovaná ako konkurent Audi Q3, BMW X1 a Mercedes-Benz GLA. Vďaka svojmu výraznému dizajnu, pokročilému hybridnému pohonu a prémiovému interiéru má Tonale čo ponúknuť automobilovým nadšencom, ktorí hľadajú kompaktné SUV so športovým charakterom. Tešíme sa na uvedenie tohto nového prírastku do rodiny Alfa Romeo a nevieme sa dočkať, kedy ho uvidíme na cestách.